Tietoa palvelusta

Oma Vantaa -palvelu on osa Vantaan sähköisten asiointipalvelujen kehittämishanketta. Palvelun tavoitteena on tarjota vantaalaisille uusia sähköisen asioinnin mahdollisuuksia keskitetysti yhdessä palvelussa. Oma Vantaaseen sisällytettävät palvelut laajenevat vaiheittain. Voit seurata palvelun kehittämistä blogissamme osoitteessa https://digivantaa.wordpress.com/.

Kehittämisperiaatteet

  1. Ketteryys: Palvelua kehitetään itseohjautuvassa monitaitoisessa tiimissä, pienissä osissa ja julkaisuja tehdään usein.
  2. Osallistaminen: Koska palvelut kehitetään kuntalaisille ja Vantaan omille palveluneuvojille, he ovat tiiviisti mukana palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä.
  3. Avoimuus: Avoin kehitysprosessi, avoin tiedottaminen, avoin lähdekoodi.

Tietoturva

Oma Vantaan käyttö on turvallista. Tietoturva on varmistettu ammattilaisten toimesta. Kukaan ulkopuolinen ei näe asiointikansiotasi eikä lähettämiäsi viestejä.

Oma Vantaa käyttää suojattua yhteyttä. Suojatun yhteyden tunnistaa siitä, että selaimen osoiterivillä näkyvä osoite alkaa https: (ei http:).

Rekisteri- ja tietosuojaselosteet

Oma Vantaan tietosuojaseloste
Talous- ja velkaneuvonnan sähköisen asioinnin tietosuojaseloste

Tuetut selaimet ja laitteet

Oma Vantaa toimii parhaiten uusimmilla selaimilla ja laitteilla. Vanha selain kannattaa päivittää uudempaan versioon jo tietoturvankin takia.

Palvelu on testattu yleisimpien selainten uusimmilla virallisilla selainversioilla ja suosituimmilla uusilla älypuhelimilla ja tableteilla. Toimivuutta kaikilla mobiililaitteilla ja selaimilla ei voida taata.

Teknologiatietoa

Palvelun kehityksessä käytetään avoimen lähdekoodin periaatetta.

Testauksessa hyödynnetään BrowserStack-työkalua.

BrowserStack