NÄIN TEET SÄHKÖISEN OIKAISUVAATIMUKSEN

1. Täytä sähköinen oikaisuvaatimus

Ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen löydät päätöksestä.

Jos teet oikaisuvaatimuksen jonkun toisen puolesta, tunnistaudu omilla tunnuksillasi sisään ja valitse hakemukselta kohta "Teen oikaisuvaatimuksen toisen henkilön puolesta". Liitä hakemuksen liitteeksi valtakirja, jossa sinulle myönnetään puolesta-asiointioikeus.

Jos haet oikaisua pysäköintivirhesakkoon, täytä hakemus pysäkköinninvalvonnan verkkosivulla .

2. Oikaisuvaatimuksen käsittelyprosessi

Oikaisuvaatimuksesi kirjataan kirjaamossa ja siirretään Oma Vantaasta asianhallintajärjestelmään. Palvelun käyttöönoton ensi vaiheessa ei ole mahdollista saada oikaisuvaatimuksen käsittelyn tilatietoa asianhallintajärjestelmästä, vaan oikaisuvaatimus jää tilaan "Käsittelyssä".

Asianhallintajärjestelmässä oikaisuvaatimuksesi lähetetään valmistelijalle käsiteltäväksi. Tarpeen vaatiessa valmistelija pyytää lisätietoja. Kun oikaisuvaatimus on käsitelty, sinulle lähetetään päätös tiedoksi.

Tietojen täyttäminen kestää arviolta 10 minuuttia. Voit halutessasi tallentaa keskeneräisen lomakkeen ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin.

Koska kyselyssä saatetaan käsitellä luottamuksellisia tietoja, sinua pyydetään aluksi tunnistautumaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Oikaisuvaatimus tehdään Oma Vantaa -palvelussa. Mikäli kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään rekisteröitymään. Tämän jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen asiointikansion.


Täytä oikaisuvaatimus