Tiedotus liikkuvasta elintarvikehuoneistosta tapahtuvasta myynnistä tai tarjoilusta

Kun liikkuva elintarvikehuoneisto siirtyy uudelle paikkakunnalle myymään tai tarjoilemaan elintarvikkeita, on toimijan tiedotettava tulostaan sille valvontayksikölle, jonka alueella toimintaa aiotaan harjoittaa. Lue lisää elintarvikehuoneistoista vantaa.fi-sivuilta. 

Lähetä tiedotus ajoissa

Liikkuvan elintarvikehuoneiston toiminnan saapumisesta Vantaalle tulee tiedottaa elintarvikevalvontaviranomaista vähintään neljä arkipäivää ennen myyntitapahtumaa.

Tiedottaminen on maksutonta

Liikkuvan elintarvikehuoneiston saapumisesta tehtävästä tiedotuksesta ei tehdä päätöstä eikä toimijalle lähetetä todistusta. Ympäristökeskus ottaa yhteyttä toimijaan mikäli lisäselvityksiin on tarvetta. Tiedottaminen on toimijalle maksutonta.

Pidä asiakirjat mukana

Liikkuvan elintarvikehuoneiston hyväksymispäätös tai todistus ilmoituksen käsittelystä sekä omavalvontasuunnitelma on pidettävä mukana myyntitapahtumassa. Viimeisin Oiva-raportti on pidettävä esillä myyntitapahtuman ajan.
 

Tietojen täyttäminen kestää arviolta 15 minuuttia. Istuntosi vanhenee 60 minuutissa, jos et etene lomakkeella.

Mikäli olet kirjautunut Oma Vantaa -palveluun, voit halutessasi tallentaa keskeneräisen lomakkeen ja jatkaa sen täyttämistä myöhemmin. Huomioithan, että kirjautumattomana keskeneräisen lomakkeen tallentaminen ei ole mahdollista.

 

Täytä ilmoitus   Palaa ilmoituksiin